Dijital Davetiye Rehberi

Teknolojinin önemli gün ve organizasyonlarımızdaki en etkili kullanım örneklerinden biri olan dijital (online) davetiyeler, meraklılarına sayısız tasarım çeşitleri sunuyor. Günümüz hayal gücü ve dijitalleşmesinin ortaya çıkardığı dijital davetiye, uzaklardaki yakınlarımıza ve sevdiklerimize kolayca ulaşmanın en yenilikçi yoludur.

Dijital Davetiye Nedir?

Online davetiyeler hem görsel hem de işitsel öğelerin bir arada kullanıldığı, sosyal ağlar üzerinden kolayca iletilme imkanı olan davetiye modelleri olarak nitelendirilebilir.

Adından da anlaşılacağı üzere dijital davetiyelerin taslak, tasarım ve hazırlanma süreçleri tamamen dijital ortamda yürütülmektedir. Dijital ortamda hazırlanan görsel, işitsel veya yazı temalı davetiyeler çeşitli sosyal ağlar aracılığı ile alıcılara ulaştırılır. Bu konuda mail adresleri veya mesajlaşma uygulamaları en sık tercih edilen mecralardır. Kurumsal firmalar tarafından uzun yıllardır kullanılan dijital davetiyeler; günümüzde bireysel ve özel organizasyonlar için de tercih edilmeye başlamıştır.

Kategoriler: dijital davetiye

Etiketler: dijital davetiye

Iyzico