Düğün Davetiyeleri Artık Dijital

Her yıl Ülkemizde 500 bin civarı düğün organize ediliyor. İlk etapta çokta korkunç gelmeyen bu rakam, her düğün daveti organize eden çiftlerin bastırttığı düğün davetiyesi düşünüldüğünde çok farklı bir hal alıyor. 

1 düğün için bile binlerce düğün davetiyesi sipariş edildiğini düşünürsek, harcanan kağıt miktarına paralel kesilen ağaçlar hiç küçümsenmeyecek rakamlara ulaşıyor. Özellikle son zamanlarda tüm dünyanın ortak sorunu olan ilkim krizinin asıl nedeni sera gazı salınımın kendi doğal dengesinde seyretmemesi. 

Bunların başında kesilen ağaçlar ve çevreye atılan atıklar geliyor. ikisibir.com olarak düğün davetiyesinde dijital bir devrim başlattık. Artık düğün davetiyeleri, video düğün davetiyesi şeklinde ve doğada tek bir canlıya zarar vermeden üretiliyor. 

Günümüzde hızla ilerleyen teknolojik aygıtlar artık matbaalarda basılan düğün davetiyesi çıktılarının bile fotoğrafları paylaşılarak davetler organize ediliyor. Matbaaların mininmum adetleri 100 lerle ifade edildiğinde, fotoğrafını çekip paylaşacağınız bir davetiye için bile 100-200 düğün davetiyesi bastırmak zorundasınız. 

Ancak video davetiyeler, artık bu sorun eğlenceli bir şekilde ortadan kaldırıyor. Video nikah davetiyesi, Animasyon düğün davetiyeleri ve diğer video davetiyeler hem pratik hem ucuz hem de doğa dostu. ikisibir.com olarak böyle bir devrimi Türkiye'de başlatmanın gururunu yaşıyoruz.

animasyon düğün davetiyesi

Kategoriler: Evlilik DüğünVideo davetiyeDüğün Davetiyesi

Etiketler: düğün davetiyesivideo düğün davetiyesianimasyon davetiyedijital düğün davetiyesivideo davetiye

Iyzico